Nieuwe duofiets bij jubileum “Even d’r Uut”

0
1612
SONY DSC

Vorig jaar mocht de dorpsvereniging het startschot geven voor Inloop “Even d’r Uut. Nu zijn we alweer een jaar verder en dus was het vandaag feest met een prachtig cadeau; de ingebruikname van een spiksplinternieuwe elektrische duofiets. Met het mooie weer was er veel animo voor een rondje over het parkeerterrein van de Meuleweie. Bedankt Anne-Marie van Keulen van SVRZ en Jan Priem van SMWO voor jullie inzet voor deze prachtige fiets en het voormalig UVV en de Stichting Boone voor de financiĆ«le middelen. Wij hopen dat de duofiets veel gebruikt gaat worden.

Een selectie foto’s van het jubileum en de in gebruik name van de duo-fiets staat onder “Foto’s en Video’s”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.