Samen er op uit met de duofiets

0
1574

Voor inwoners uit Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge die niet meer zelfstandig fietsen, is er een prachtig alternatief. Het is nu mogelijk om met een duofiets met trapondersteuning uitstapjes te maken in de omgeving. Zo kunt u samen met een familielid of vrijwilliger er op uit.
Piet de Wild staat in voor het beheer van de duofiets. In de hal van de Meuleweie hangt een schema. U kunt daar eenvoudig de fiets reserveren. Bij de eerste reservering is het nodig dat u contact opneemt met Piet de Wild. U krijgt dan uitleg over het gebruik. Voor het onderhoud van de duofiets wordt een kleine bijdrage gevraagd bij iedere reservering.
Bent u een fietsliefhebber en hebt u nog enkele uurtjes vrij, meldt u zich dan als vrijwilliger. Zo kunt u anderen een fijn uitstapje bezorgen. Inlichtingen bij Piet de Wild, tel. 0113-581548 of via email pjdewild@zeelandnet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.