Dagactiviteit Inloop “Even d’r Uut”

0
1717
SONY DSC

Elke dinsdag van 10.00 uur tot 16.00 uur staat de deur van de Meuleweie wijd open voor bezoekers van Inloop Even d’r Uut. Samen koffie drinken, krant lezen, praatje maken, handwerken, samen boodschappen doen, samen koken, samen eten, spelletjes doen en leuke activiteiten organiseren zowel in de Meuleweie als daarbuiten. De inloop is voor senioren/ouderen die behoefte hebben aan gezelligheid en aanspraak maar ook voor inwoners waarvan de mantelzorger een dagdeel of tussen tien- en vier uur andere bezigheden heeft. Het is er altijd gezellig en de vrijwilligers en coördinator van SVRZ zorgen ervoor dat het de bezoekers aan niets ontbreekt. Op dit moment bestaat de vrijwilligersgroep uit vijf personen, maar het zou fijn zijn als er nog een paar bijkomen. Inwoners die zich willen aansluiten bij de vrijwilligersgroep zijn van harte welkom. U bent niet verplicht om elke dinsdag, of de hele dag aanwezig te zijn. Een dagdeel of een keer in de twee of drie weken is ook prima. Er is veel mogelijk. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden dan kunt u contact opnemen met Ebrineke Nijsse: e.nijsse@svrz.nl of dinsdags binnenlopen.
Sjaan Huissoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.