Verkorte versie Privacyreglement Vereniging Gemeenschap Wolphaartsdijk.

0
1331

Dit privacyreglement is van toepassing op het beheer en de verwerking van persoonsgegevens door de Vereniging Gemeenschap Wolphaartsdijk (VGW).
De vereniging vraagt bij het aanmelden voor lidmaatschap de volledige NAW-gegevens, telefoonnummer(s) en e-mailadres.
Deze gegevens blijven binnen het bestuur en worden niet aan derden verstrekt.
De opgeslagen gegevens worden gebruikt voor alle soorten van correspondentie met de leden, waaronder informatie met betrekking tot de activiteiten, lezingen en vergaderingen etc. alsmede voor het aanschrijven van de leden voor betalingen van contributie en bijdrage voor activiteiten.
Van activiteiten en evenementen in de ruimste zin, die in de dorpen worden gehouden, kunnen foto’s c.q. video’s worden gemaakt en gepubliceerd in De Schalm en/of op de website en/of op de facebookpagina. Bezoekers van evenementen die daartegen bezwaren hebben kunnen dat aangeven.
De informatie met betrekking tot de gegevens van de leden wordt gedeeld met de bestuursleden die deze nodig hebben voor de uitoefening van hun bestuursfunctie.
Met betrekking tot het medium De Schalm en publicaties op de website www.wolphaartsdijk.com en/of de facebookpagina is een en ander van toepassing op het verspreiden van teksten en fotografisch materiaal. De gegevens van de leden van de vereniging blijven voor administratieve doeleinden binnen het bestuur en de ledenadministratie en worden niet gedeeld met derden, waaronder tevens te verstaan overheidsinstanties en commerciële partijen.
Het volledige privacy document is voor de leden beschikbaar via het secretariaat
secr-wdijk@zeelandnet.nl.

Verkort Privacy reglement Vereniging Gemeenschap Wolphaartsdijk versie 2018.08.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.