Vervolg na informatieavond Recreatievisie Wolphaartsdijk

0
281

Beste inwoners van Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge,

Via facebook is de vraag voorgelegd om een dorpen brede enquête te houden over de recreatievisie met de drie deelplannen.

Na de goed verlopen informatiebijeenkomst op 26 maart hebben wij deze vraag uitgebreid besproken. Wij hebben unaniem besloten dit nu niet te doen.

Om recht te doen aan de plannen kan er alleen een weloverwogen mening worden gegeven als alle informatie (en dat is heel veel) zowel op schrift als in beeld bekend is. Het is ondoenlijk om iedereen die niet aanwezig was te bezoeken en te voorzien van alle informatie.

Daarnaast bevinden de plannen zich nog in een “prille” fase en moeten tal van overheden en organisaties zich nog over de plannen buigen. Mochten plannen vaste vorm krijgen, dan kunnen we te zijner tijd per project een enquête houden.

De laatste weken hebben wij al heel veel informatie en meningen mogen ontvangen. Wij nemen deze mee in onze zienswijze richting het College van B&W en de gemeenteraad. Heeft u vragen of wilt u, uw mening met ons delen dan kunt u te allen tijde contact op ons opnemen via telefoonnummer: 581011 of via e-mailadres: shuissoon@zeelandnet.nl.

Ook kunt u zelf een zienswijze indienen bij het college van B&W en de gemeenteraad. Het e-mailadres hiervoor is: recreatie@goes.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.