Resultaten enquête autodelen Wolphaartsdijk

0
431

91 mensen, van jong tot oud, met en zonder auto, alleenstaand of samenwonend met en zonder kinderen hebben de enquête over autodelen ingevuld. Zij vertegenwoordigen ruim 10% van onze inwoners. Hierdoor is een waardevol en betrouwbaar beeld ontstaan over de mogelijke behoefte aan een deelauto. Hartelijk dank voor uw reactie!

Iets minder dan de helft van de mensen (44%) staat ervoor open een (elektrische) deelauto te gebruiken, mits de deelauto goed beschikbaar en betaalbaar is. Onze conclusie is dat er voldoende belangstelling is om een bijeenkomst te organiseren over het mogelijke gebruik van een deelauto en hoe dat praktisch in zijn werk gaat.

De complete resultaten van enquête kunt u lezen via de link:

https://drive.google.com/file/d/1tAt3K3WMzeRNg3buKWyPsDLauOTx06vt/view?usp=sharing

 . Mocht u vragen of opmerkingen hebben, of de enquête graag nog willen invullen, dan kunt u mailen naar: deelauto.wolphaartsdijk@gmail.com

Namens de dorpsvereniging

Hannah Twigt-Meerhof
Sander Hoogewoning

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.