Samen er op uit met de duofiets

0
570

Het is weer tijd om te fietsen! Voor inwoners uit Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge die niet meer zelfstandig fietsen, is er een prachtig alternatief. Het is nu mogelijk om met een duofiets met trapondersteuning uitstapjes te maken in de omgeving. Zo kunt u samen met een familielid of vrijwilliger er op uit.
Piet de Wild staat in voor het beheer van de duofiets. In de hal van de Meuleweie hangt een schema. U kunt daar eenvoudig de fiets reserveren. Bij de eerste reservering is het nodig dat u contact opneemt met Piet de Wild. U krijgt dan uitleg over het gebruik. Voor het onderhoud van de duofiets wordt een kleine bijdrage gevraagd bij iedere reservering.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Piet de Wild, tel. 0113-581548 of via email pjdewild@zeelandnet.nl of via de Inloopsoos Even d’r Uut op de dinsdag in de Meuleweie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.