Dag van t Ouweland 17-08-2019

0
2877

Afgelopen zaterdag vond de Dag van ’t Ouweland weer plaats. Dit keer wat minder activiteiten en slechte weersverwachtingen. Toch was het druk op de Ring. De dag startte om 15 uur met een politiehonden demonstratie. De eerste hardlopers druppelden binnen voor de Sabbingeloop die ruim 80 deelnemers trok. De regen trok weg en de rest van de dag was het droog. De ludieke solexrace was net als altijd een vrolijke bedoening. De tafels en stoelen op de Ring waren bezet, er werd gegeten, gedronken en ’s avonds gedanst. Tegen de band Recovery zeggen wij: Bedankt voor jullie optreden, het was weer super.

En dan zeggen ze over feestjes op ’t Ouweland: “Het was er nog lang onrustig”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.