Vrijwilligerscentrale zoekt extra Vrijwilligers.

0
211

Vrijwilligerscentrale Wolphaartsdijk.


Sinds januari 2019 is de vrijwilligerscentrale van start gegaan, in de periode van januari hebben een aantal vrijwilligers zich ingezet voor individuele hulpvragen zoals; autovervoer, bezoek aan huis, een langgekoesterde droom om samen met een vrijwilligster een paar boodschapjes in Goes te kunnen doen, wandelen, en dergelijke hulpvragen.

Nu komen de hulpvragen ook vanuit het SMWO via thuiszorg. De hulpvraag wordt dan doorgestuurd naar de VCW.

 Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ben jij die man of vrouw die zich hier voor in kan en wil zetten of wil je eerst nog meer informatie neem dan telefonisch contact op met de Vrijwilligerscentrale op telefoonnummer 06-22257669 of via de mail naar vrijwcentrwdijk@zeelandnet.nl 

Coördinatoren,
Ineke Meulenberg en Jeanne Oerlemans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.