Uitnodiging informatieavond Deelauto

Beste inwoners van Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge, In het voorjaar hebben de initiatiefnemers van het project Deelauto, Hannah Meerhof-Twigt en Sander Hoogewoning, een enquête gehouden over autodelen in Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge. Door jong en oud is deze ingevuld. De uitkomsten zijn inmiddels gedeeld via onze website. Er blijkt ruim voldoende belangstelling om de mogelijkheden van (elektrische) deelauto’s verder te verkennen. Op 19 augustus stond in de Provinciale Zeeuwse Courant een artikel waarin het initiatief positief werd uitgelicht. In vervolg hierop vindt op 8 oktober een informatiebijeenkomst plaats. Tijdens deze avond krijgt u informatie over de mogelijkheden van autodelen en hoe dat praktisch in zijn werk gaat. Ook kunt u de (mogelijke) deelauto bekijken. En er is alle gelegenheid om uw vragen te stellen. Vanaf 19.15 uur bent u van harte welkom in Herberg “De Griffioen”. Entree via het terras aan de van der Baanstraat. De start van de bijeenkomst is om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Wilt u de bijeenkomst bijwonen dan verzoeken wij u vriendelijk om u voor 6 oktober aan te melden via: deelauto.wolphaartsdijk@gmail.com of stuur een berichtje naar Hannah (06-50558086) of naar Sander (06-12712969). Graag tot ziens op 8 oktober. Hannah en Sander.

0
89

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.