Vorderingen renovatie Veersteiger Wolphaartsdijk.

0
121

Een dezer dagen is een delegatie van belanghebbenden (exploitant van fiets-voetveer, WSVW, Ondernemersvereniging en Dorpsvereniging) door een vertegenwoordiging van de gemeente bijgepraat over de vorderingen met betrekking tot de renovatie, beter gezegd “nieuwbouw” van de oude veersteiger.
Inmiddels is ook de aanvraag van de vergunning gepubliceerd inde Bode. Het plan is doorgerekend en de tekening is nu definitief. De gemeente vraagt nu bij een aantal aannemers offerte en wil nog in november een aannemer selecteren zodat deze de benodigde materialen kan gaan bestellen. Het is de bedoeling in januari 2020 met de sloop te kunnen beginnen en de nieuwe steiger te gaan opbouwen. Er is een plan om het oude beslag dat bij de sloop van de steiger komt te gaan hergebruiken voor een kunstwerk.
Wanneer alles volgens plan verloopt, zal de nieuwbouw van de steiger begin april 2020 gereed zijn en de veerdienst in het paasweekend vanaf de nieuwe steiger naar Kortgene kunnen varen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.