Vrijwilligerscentrale heeft een nieuwe coördinator.

0
145

Een van de coördinatoren van de vrijwilligerscentrale, Jeanne Oerlemans is per half oktober 2019 gestopt met haar functie. De reden hiervoor is dat ze het te druk kreeg met andere taken in het vrijwilligerswerk waar ook haar hart ligt en dan moet je hoe moeilijk ook een keuze maken.

Het was fijn met Jeanne samen te werken, we hadden regelmatig contact en overleg om vraag en aanbod zo goed mogelijk te koppelen.

Hartelijk dank Jeanne, we wensen je veel succes en plezier in je vrijwilligerstaken.

In de Schalm van september 2019 onder puntig, vroegen we voor de vrijwilligerscentrale nieuwe mensen erbij, daar heeft een persoon op gereageerd, Mirjam van Waarde. In het kennismakingsgesprekje bleek ze heel enthousiast en veel zin om mee te draaien in de vrijwilligerscentrale en omdat ze veel zorgervaring heeft heb ik haar gevraagd om mede coördinator te worden. Daar hoefde ze niet over na te denken en zijn we inmiddels samen van start gegaan.

Welkom Mirjam en veel werkplezier als coördinator en vrijwilligster bij de VWC Wolphaartsdijk.

November 2019.
Ineke Meulenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.