Ontwerpbestemmingsplan Supermarkt ter inzage.

0
84

Ontwerpbestemmingsplan “Supermarkt Wolphaartsdijk”

Burgemeester en wethouders van Goes, maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Supermarkt Wolphaartsdijk” met ingang van 9 januari 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPWO08-ON99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen. Digitaal inzien kan ook, indien nodig, in het stadskantoor

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het herstructureren van een gebied dat is ingeklemd tussen de Hoofdstraat en Arjaan Katsmanstraat in Wolphaartsdijk. Het betreft de percelen die kadastraal bekend zijn onder Goes, sectie AD, nummers 367, 368, 1312, 1313, 370, 371 en 372. Hier wordt de nieuwbouw van een supermarkt (met parkeergelegenheid) en een vrijstaande woning beoogd. De bestaande bebouwing binnen het plangebied wordt deels gesloopt. De na nieuwbouw vrijkomende ruimten in het bestaande supermarktgebouw kunnen onder meer worden gebruikt voor centrumvoorzieningen.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de raad van de gemeente Goes, postbus 2118, 4460 MC in Goes. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen genoemde periode is het noodzakelijk tijdig een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, Miriam Heijdra, (0113) 249 682 of m.heijdra@goes.nl.

Officiële publicatie Staatscourant 8 januari 2020.
 
 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.