Laatste nieuws over de Deelauto Wolphaartsdijk.

  0
  459

  Beste mensen,

  Graag houden we jullie op de hoogte van de voorbereiding op de introductie van deelauto’s in Wolphaartsdijk. Hieronder puntsgewijs de laatste ontwikkelingen:

  •          we hopen in september te kunnen starten. Dat zal gebeuren vanaf locatie de Griffioen. In het begin staat er één auto en bij toenemend gebruik komt er een tweede bij. Vanwege het coronavirus worden de auto’s enkele maanden later geleverd. De start in september is uiteraard onder voorbehoud van tijdige levering van de auto’s.

  •          er hebben zich drie dorpsgenoten aangemeld als lokale aanspreekpunten: Paul Jongejan, Rob Schuit en Marjo Hamelink. Zij willen ons allen graag helpen bij het praktische gebruik (Paul en Rob) en bij het vertrouwd raken met de deelauto (Marjo). Daar zijn we echt super blij mee!

  •          we gaan verder met de Stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland (SDMZ); uit gesprekken met de heer Vermeulen is duidelijk geworden dat samenwerking onvoldoende kansrijk lijkt. Desondanks hebben we er alle vertrouwen in dat we samen met de stichting SDMZ en met steun vanuit provincie Zeeland en gemeente Goes deelauto’s in Wolphaartsdijk mogelijk gaan maken.

  •          de voetbalvereniging overweegt om de laadpaal aan te schaffen, te laten plaatsen bij de Griffioen en die vervolgens zelf te exploiteren. Mocht dat gaan lukken, dan houden we de opbrengst van het opladen van de deelauto’s ‘in het dorp’.

  Kortom, we zijn klaar voor een succesvolle introductie van de deelauto.

  Tegelijkertijd zullen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen in Nederland op de voet moeten volgen, om te bepalen hoe en wanneer we jullie kennis kunnen laten maken met de deelauto. 

  Een nieuwe update volgt, zodra we meer weten.

  Dus houd de mail en website van de dorpsvereniging in de gaten, of volg ons via facebook:  https://www.facebook.com/Deelauto-Wolphaartsdijk-102628811320552/

  Heb je tussentijds vragen of suggesties? We horen ze graag!

  Met vriendelijke groet,
  Hannah en Sander
  Namens de dorpsvereniging

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.