Nieuwe veersteiger Wolphaartsdijk gereed.

0
632

Nieuwe veersteiger in Wolphaartsdijk is klaar, nu is het wachten op het pontje

De nieuwe veersteiger van Wolphaartsdijk is klaar. De lage deel van de zogeheten hoog-laagsteiger is straks weer de aanlegplaats voor het toeristische pontje tussen Wolphaartsdijk en Kortgene. Het hoge deel biedt een fraai uitzicht over het Veerse Meer.

Op dat pontje zullen inwoners en recreanten nog even om moeten wachten, want vanwege het coronavirus varen de Zeeuwse pontjes momenteel niet. De oude houten steiger in de haven van Wolphaartsdijk was er zo slecht aan toe dat er voor is gekozen de steiger helemaal te vervangen. Daarbij zijn wel delen van de oude steiger hergebruikt. Ook zijn er nog en aantal delen van de historische steiger opgeslagen. Het is de bedoeling dat deze zullen worden gebruik in een kunstwerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.