Enquête Toekomstdroom jonge mensen.

0
55

Via de Vereniging van Kleine Kernen kregen we het volgende bericht:

Tussen de 18 en 30 jaar en woonachtig in Zeeland? Dan ben ik naar jou op zoek! Mijn naam is Maarten Koreman en ik werk als onderzoeker bij de TU Delft. Ik ben bezig met een onderzoek naar de toekomstdromen van jonge Zeeuwen. Dit als onderdeel van het Europese onderzoeksprogramma Ruralization (https://ruralization.eu).

Wij doen onderzoek naar hoe jonge mensen de toekomst zien. Waar en hoe wil je in de toekomst wonen? Wat voor werk wil je gaan doen? Wat staat het bereiken van je droom in de weg? En is hier iets aan te doen? Hierover hebben wij een vragenlijst en willen we graag een paar korte vragen stellen. Met jouw geanonimiseerde antwoorden gaan we naar de politiek om te kijken wat zij kunnen verbeteren om jullie wensen beter te laten uitkomen. Zo kunnen je antwoorden helpen om je eigen situatie uiteindelijk te verbeteren!

Door onderstaande vragenlijst in te vullen doe je mee aan het onderzoek:

https://tudelft.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_a3pX1bRcflpfQMZ

Verspreid dit onderzoek vooral ook onder leeftijdsgenoten in je omgeving!

Met vriendelijke groet,
Maarten Koreman
TU Delft

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.