Opstart Inloop Even d’r Uut

0
100

De Inloop voor senioren Even d’r Uut is begin juli weer in kleine stapjes opgestart. Om rekening te houden met de maatregelen zijn de deelnemers in kleine groepjes ingedeeld en kan men 1 dagdeel de Inloop bezoeken. We blijven aandacht houden voor de 1,5 meter afstand en het handen wassen. Sommige spelletjes kunnen nog niet worden gespeeld omdat de 1,5 meter niet opgevolgd kan worden. Ook word er nog niet tussen de middag samen gegeten.
Maar zoals gewoonlijk is het gezellig, er is verse koffie, tijd voor een praatje en enkele spelen kunnen wel gespeeld worden.

Nieuwe mensen die benieuwd zijn naar de Inloop zijn op afspraak van harte welkom. Neemt u dan even contact op met 1 van de vrijwilligers of met Niels Zuijdweg van SVRZ, 06-13336792.

De vrijwilligersgroep is nog op zoek naar 1 á 2 vrijwilligers die het leuk vinden om hen te ondersteunen, het gaat om zo’n 3 uur per 2 weken. U krijgt er gezelligheid en voldoening voor terug. Mocht u belangstelling hebben, loop dan even binnen op de dinsdag tussen 10.00 – 12.00 of tussen 13.30 – 15.30 uur. Wees Welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.