Deelauto’s beschikbaar vanaf oktober 2020.

0
695

Vanaf oktober 2020 zijn 2 nieuwe elektrische deelauto’s beschikbaar voor inwoners van Wolphaartsdijk en Oud Sabbinge.

Deelauto’s van start in oktober

We zijn verheugd om te kunnen aankondigen dat vanaf oktober er twee nieuwe deelauto’s (zie foto) beschikbaar komen voor alle inwoners van Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge. Mede dankzij een mooie financiële bijdrage van de gemeente Goes. De exacte startdatum wordt op een later moment nog bekend gemaakt. Geïntereseerde bewoners konden zich op 15 september jl. laten informeren over het mogelijke gebruik van de deelauto. Goed om te weten:

  • je kunt een (gratis) proefrit maken
  • je kunt de auto incidenteel (prepaid) gebruiken of via een maandelijks abonnement; voor de eerste drie mmaanden krijg je een flinke korting op de abonnementsprijs
  • we helpen eenieder graag met alle vragen of benodigde stappen

Met de deelauto’s hebben de inwoners straks flexibel beschikbaar vervoer. Handig voor als je een keer onvoorzien een auto nodig hebt, (voor jezelf of om een ander te helpen). De deelauto kan ook een goed alternatief zijn voor een eigen (2e) auto, zeker wanneer je die weinig gebruikt. En met twee deelauto’s, die je vooraf kunt reserveren, heb je veel zekerheid dat je kunt rijden wanneer jij dat wilt.

Wil je weten of dit voor jou ook interessant is? heb je hulp nodig bij de aanmelding of zou je graag eerst een proefrit maken om zelf te ervaren hoe de deelauto rijdt? Neem dan contact met ons op via deelauto.wolphaartsdijk@gmail.com of laat een berichtje achter op onze Facebookpagina. Wil je je direkt meer info of je aanmelden als gebruiker, dat kan uiteraard ook. Ga naar: https://sites.google.com/view/deelauto-wolphaartsdijk  of scan de QR-code

We zien er naar uit om te starten en hopen dat de deelauto’s in jullie behoefte kunnen voorzien. We zijn benieuwd naar jullie reacties.

Namens de dorpsvereniging: Rob, Paul, Marjo, Hannah, Sander

Verder informatie onder “over Wolphaartsdijk/deelauto” via de volgende link: https://wolphaartsdijk.com/deelauto-2/
(link ook te kopiëren in de browser)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.