Gladheidbestrijding gemeente Goes

0
73

Onderstaand ter info een bericht van de gemeente Goes:

De koude wintermaanden zijn weer aangebroken. De gemeente Goes vindt het belangrijk dat de inwoners veilig over straat kunnen, ook wanneer het gesneeuwd of gevroren heeft. Daarom staan onze medewerkers in de winterperiode dag en nacht paraat om bij (opkomende) gladheid op wegen en fietspaden te strooien.

Het is helaas onmogelijk om heel Goes sneeuwvrij en gladheidsvrij te maken en te houden. We moeten prioriteiten stellen, waarbij milieu en verkeersveiligheid voorop staan. Het is dus altijd extra opletten wanneer u met vorst de deur uit gaat. Of u nu loopt, fietst of met de auto bent.

De gemeente spant zich in om gladheid op de primaire routes zoals hoofdwegen, routes voor openbaar vervoer en doorgaande fietspaden sneeuwvrij te bestrijden. Daarnaast vragen we iedereen om zijn of haar steentje bij te dragen door in ieder geval het trottoir rondom of langs de eigen woning goed begaanbaar te houden. Samen houden we Goes veilig. 

De actuele strooiroutes kunt u bekijken op www.goes.nl/strooiroutes. Hier kunt u per straat bekijken of er deze winter gestrooid wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.