Het is bijna zover: Deelauto in januari 2021 beschikbaar !

0
274

Beste mensen,

Graag informeren we jullie over de laatste ontwikkelingen van de deelauto’s.  We zijn blij om aan te kunnen kondigen dat vanaf half januari 2021 de deelauto’s beschikbaar zijn op de nieuwe parkeerplaatsen van de Voetbalvereniging. Locatie Griffioen volgt later, zodra de laadvoorziening daar gerealiseerd is. Een start was in oktober voorzien. De doorlooptijd voor de vergunningverlening en het realiseren van de laadpalen nam echter meer tijd in beslag. 

Voor alle inwoners en ondernemers van Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge is het nu mogelijk om naar behoefte over een auto te beschikken zonder de sores van belastingen, onderhoud en reparatie. Kortom, alleen betalen voor gebruik en niet voor het bezit en meer vrijheid en flexibiliteit in vervoer. Je kunt je nu al aanmelden als gebruiker: https://www.duurzame-mobiliteit-zeeland.nl/aanmelden Na aanmelding kun je een deelauto op verschillende locaties in Zeeland reserveren, dus niet alleen in Wolphaartsdijk. 

Het is handig die administratieve handelingen alvast te doen, zodat je de deelauto direct kunt gebruiken als die er is. Bij het inschrijven kun je aangeven of je kiest voor ‘prepaid’ of voor een abonnement. Prepaid geeft de meeste flexibiliteit en je hoeft pas op te waarderen vlak voor je gaat rijden. Bij een abonnement betaal je een lager tarief. Bovendien krijg je in de eerste drie maanden een introductiekorting van €30,- op de abonnementsprijs, deze introductiekorting is alleen geldig voor abonnementen met een startdatum voor 31 maart 2021. Je kunt ook starten met prepaid en later een abonnement afsluiten, als je wilt. Meer informatie over prepaid rijden of abonnementen is te vinden op de website: https://www.duurzame-mobiliteit-zeeland.nl/hoe-werkt-het

Voor de eerste kennismaking met de deelauto kun je een gratis proefrit (max 1 uur) en praktijkuitleg of telefonische instructie aanvragen voordat je gaat rijden of om je op weg te helpen als je bij de auto staat via info@duurzame-mobiliteit-zeeland.nl. Op deze manier kan een van ons erbij zijn om het een en ander toe te lichten en te demonstreren. Het is desgewenst ook mogelijk om af te spreken dat er iemand de eerste rit met je meerijdt.

Vanzelfsprekend dien je bij het rijden in de deelauto (met of zonder meerijders) de voorzorgsmaatregelen tegen COVID na te leven. Instructies daarvoor zijn te vinden in GoodMoovs tijdens het maken van een reservering. Daarnaast zit er een sticker in de deelauto met een instructie.

Wil je meer weten? Heb je een goede suggestie? Laat het ons weten! Samen maken we de deelauto tot een succes! Voel je vrij om dit bericht met familie, vrienden en kennissen te delen, voor wie een deelauto interessant kan zijn.

Mede namens de dorpsvereniging,
Rob, Paul, Marjo, Hannah en Sander

Meer informatie over de deelauto te vinden onder “overWolphaartsdijk/diversen/deelauto”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.