Concept Visie Recreatiezone Wolphaartsdijk.

0
471

Vanuit de gemeente Goes is door het Team Recreatiezone Wolphaartsdijk de Concept Visie gepubliceerd.
Deze is vastgesteld op basis van de eerder ingevulde vragenlijsten en de onlangs gehouden online sessies.
Het uitgangspunt is dat in 2030 de recreatiezone Wolphaartsdijk een plek is waar iedereen kan recreƫren: inwoners van de gemeente Goes, dagrecreanten en vakantiegangers. De recreatiezone vormt een duidelijke eenheid en is in trek vanwege de rust, ruimte en het uitzicht over het Veerse Meer. Ook vanwege de aantrekkelijke uitstraling, de goede bereikbaarheid en de voorzieningen voor de bezoekers, bewoners en ondernemers.
Hoe het Team Recreatiezone dit verder ziet is te lezen in deze conceptvisie.
U kunt reageren op deze conceptvisie door uw reactie voor 24 januari 2021 te sturen naar recreatiezone@goes.nl. Deze reacties nemen we in overweging bij het opstellen van de definitieve visie. Na eventuele aanpassingen wordt de recreatievisie voorgelegd aan de gemeenteraad ter vaststelling.
De Concept Visie Recreatiezone Wolphaartsdijk staat “over Wolphaartdijk/diversen”, https://wolphaartsdijk.com/diversen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.