Per 3 februari 2 deelauto’s beschikbaar !!

0
530

Beste dorpsgenoten, het is ons gelukt!!

Sinds 3 februari zijn twee deelauto’s voor jullie beschikbaar. Beide auto’s staan op de nieuwe parkeerplaatsen van de voetbalvereniging. Locatie Griffioen volgt later, zodra de laadvoorziening gerealiseerd is. Een van de twee auto’s komt dan daar te staan. Zeker nu het buiten nog koud is, valt het niet mee om te fietsen of te brommen. Een (extra) auto is dan wel zo fijn!

Je kunt je aanmelden als gebruiker via https://www.duurzame-mobiliteit-zeeland.nl/aanmelden.
Bij het inschrijven kun je aangeven of je kiest voor ‘prepaid’ of voor een abonnement.* Houdt er rekening mee dat er één werkdag nodig is om je rijbewijs en rekeningnummer te valideren. Na registratie kun je heel eenvoudig (via de GoodMoovs app) een van de deelauto’s reserveren. Niet alleen in Wolphaartsdijk, maar ook op andere locaties in Zeeland.

Voor je eerste rit krijg je praktijkuitleg, op locatie of telefonisch. Instructies zijn ook te vinden in de auto zelf, evenals op de website:   https://www.duurzame-mobiliteit-zeeland.nl/. Je kunt desgewenst een gratis proefrit (max 1 uur) aanvragen of afspreken dat er iemand de eerste rit met je meerijdt. Vanzelfsprekend dien je bij het rijden in de deelauto (met of zonder meerijders) de voorzorgsmaatregelen tegen COVID na te leven (zie instructies bij het reserveren en in de auto). Zo kun je met vertrouwen de weg op.

We hopen dat jullie veel plezier beleven aan de deelauto’s.
Heb je nog vragen of een goede (verbeter)suggestie? Laat het ons weten!
Samen maken we de deelauto tot een succes!
Deel dit bericht gerust met familie, vrienden en kennissen.

Mede namens de dorpsvereniging,
Rob, Paul, Marjo, Hannah en Sander

*N.B. Prepaid geeft de meeste flexibiliteit en je hoeft pas op te waarderen vlak voor je gaat rijden.
Bij een abonnement betaal je een lager tarief. Bovendien krijg je in de eerste drie maanden een introductiekorting van €30,- op de abonnementsprijs, deze introductiekorting is alleen geldig voor abonnementen met een startdatum voor 31 maart 2021. Je kunt ook starten met prepaid en later een abonnement afsluiten, als je wilt. Meer informatie over prepaid rijden of abonnementen is te vinden op de website: https://www.duurzame-mobiliteit-zeeland.nl/hoe-werkt-het

Voor meer nieuws: zie “over Wolphaartsdijk / deelauto”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.