Deelauto’s op twee locaties

0
353

We zijn blij dat in afgelopen maanden weer meer inwoners konden ervaren hoe fijn het is om flexibel over een deelauto te beschikken. En daarbij is ook het gebruik eenvoudig: reserveren gaat via een app (GoodMoovs) en je telefoon werkt als sleutel. Je betaalt alleen voor het gebruik. Vanaf juli staat er bij zowel Griffioen als bij de voetbalvereniging een deelauto. Zo wordt het voor onze inwoners nog makkelijker om de deelauto te pakken.

Op 10 juni jl. is de laadpaal op de Griffioen geplaatst door Agrisnellaad. Aan deze laadpaal kunnen twee (deel)auto’s opladen. Het rechter parkeervak is voor de deelauto, het linker parkeervak voor een gastlader, zoals een bewoner of een gast van de Griffioen. De gemeente Goes plaatst binnenkort een deelauto verkeersbord bij de laadpaal die dit duidelijk aangeeft.

Komende maanden laten we graag ook andere inwoners het gemak van de deelauto ervaren. Tijdens de fietsrommelroute op zaterdag 24 juli waren we aanwezig met de deelauto bij de Griffioen om belangstellenden meer te vertellen over de deelauto en het gebruik. Ook was het dan mogelijk een proefritje te maken.

Heb jij al eens nagedacht of een deelauto voor jou interessant kan zijn?

  • Rij je minder dan 5000 km per jaar in je (2e) auto? Een deelauto kan dan voordeliger zijn.
  • Een avondje stappen met je vrienden? Het is goedkoper dan een taxi. Wel afspreken wie de BOB is.
  • Even een extra auto nodig? Dan hoef je je vrienden of buren niet meer lastig te vallen.

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie kun je vinden op https://www.duurzame-mobiliteit-zeeland.nl/

Namens de dorpsvereniging,

Rob, Paul, Hannah, Sander

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.