Nieuws over de Kindervakantieweek.

0
185

Hoi jongens en meiden (en andere dorpsgenoten),

Wat gaat het schooljaar snel voorbij, nog maar 2 maanden en dan is het al weer zomervakantie.
Daar hebben jullie vast al ontzettend veel zin in, wij hopen dat jullie ook al weer heel veel zin in de kindervakantiedagen hebben. Wij zijn een paar weken geleden begonnen met de voorbereidingen voor de kindervakantiedagen en hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in! Ook voor dit jaar hebben we weer een ontzettend leuk thema bedacht. Dat thema blijft nog even geheim……
Alvast wel een hint voor jullie: de koeien staan heerlijk te grazen op hoogten en in laagten. Weet jij wat ons thema wordt? Stuur dan snel een mailtje naar kindervakantiedagenwdijk@outlook.com en wie weet krijg jij tijdens de kindervakantiedagen een leuke prijs van ons!

In de eerste week van juli hopen we de uitnodigingen uit te delen. Heb je in die week per ongeluk geen uitnodiging gekregen dan kun je die vanaf woensdag 13 juli ophalen bij Leandra Marijs (Henry Dunantstraat 32 – Wolphaartsdijk).

De kindervakantiedagen zijn dit jaar op 30 en 31 augustus en 1 september. En… dit jaar mogen we weer een overnachting doen voor de oudste kinderen! De overnachting is van 1 op 2 september.
Reserveren jullie deze data alvast in de agenda? We hopen dit jaar weer op veel inschrijvingen!

Helaas hebben we binnen de werkgroep afscheid moeten nemen van Sandra Kluijfhout. Ze blijft nog wel betrokken, omdat ze voorlopig secretaris blijft van Stichting Kindervakantiedagen W’dijk.
Sandra, ontzettend bedankt voor je inzet de afgelopen jaren! De kinderen die de afgelopen jaren hebben meegedaan zullen je herinneren als een prachtige jonkvrouw, een stuiterende papegaai, en een stoere cowboy. Jij zorgde altijd voor enthousiasme binnen de werkgroep en je zat vol met ideeën, het was fijn om jou er een paar jaar bij te hebben, bedankt! We zijn heel blij dat je de officiële taken die bij een stichting horen nog wilt blijven doen.
Gelukkig hebben we voor Sandra wel een vervanger kunnen vinden, Dorien van Bokhoven komt onze club versterken. Heel fijn Dorien!
En Elvira Hunnik-Smallegange kan er dit jaar helaas niet bij zijn, maar wel om een mooie reden, want er is een kleine Hunnik op komst.

Inmiddels zijn wij ook druk bezig met het benaderen van onze sponsoren. Hebben we u nog niet benaderd, maar wilt u wel sponsoren? Stuur dan een mailtje naar kindervakantiedagenwdijk@outlook.com
Wilt u een eenmalige gift doen omdat u de kindervakantiedagen een warm hart toedraagt? Ook dat kan! Onze bankgegevens zijn:

Stichting Kindervakantiedagen Wolphaartsdijk
IBAN: NL 60 RABO 0349959455

En nog een leuk nieuwtje, we hebben een compleet nieuwe website met dank aan Luctor Online. Neem gerust eens een kijkje op deze prachtige website www.speeltuinwolphaartsdijk.nl.
En bent u al lid van onze Facebook-pagina? U kunt ons vinden als Speeltuin de Mallemolen.

Voor de nieuwe website hebben we natuurlijk ook mooie en nieuwe foto’s nodig, die hoopt Eric Konings in de maand mei voor ons te maken.

Groetjes,
Arend, Dorien, Elvira, Jelmer, Leandra, Lianne, Sandra, Thea en Wendy

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.