Even geen Deelauto!

0
112

Helaas moeten we melden dat mywheels niet verder wil met de deelauto in Wolphaartsdijk. Zij gaan zich komende tijd meer focussen op de grote stad, waar de vraag naar deelauto’s groter is dan ze nu kunnen bijbenen. Dat betekent dat de huidige deelauto niet meer gebruikt kan worden door ons (ook niet na reparatie). We zullen voor een succesvolle doorstart van het deelauto-initiatief op zoek moeten naar een nieuwe partner. Dat kost tijd, maar we vinden het nog steeds de moeite waard om op in te zetten. 

We zijn ervan overtuigd dat de deelauto voor ons dorp van toegevoegde waarde is. En dat er bij onze inwoners en ondernemers voldoende interesse bestaat en die nog verder kan groeien. We zullen ons verder inzetten om een nieuwe partij te vinden, die wel het perspectief ziet. En het initiatief voldoende tijd geeft om zich te bewijzen. 

En ……. inmiddels hebben we nieuwe contacten met een andere aanbieder, “Onze Auto”.

Graag willen we je vragen om op deze publicatie te reageren als je interesse hebt om in de nabije toekomst van de deelauto gebruik te maken. Het maakt daarbij vooralsnog niet uit hoe vaak dat zal zijn. Geef het ons door via deelauto.wolphaartsdijk@gmail.com. Voel je ook vrij om deze deze bekendmaking door te sturen aan vrienden en bekenden als je denkt dat dit voor hen interessant kan zijn. 

Jullie belangstelling zullen we onder de aandacht brengen in het gesprek met Onze Auto (n.b. we zullen uiteraard geen gegevens delen). Dat bepaalt in belangrijke mate of zij met ons verder willen. Gezien de zomervakantie zal een gesprek niet op korte termijn plaats vinden. In de tussentijd kunnen we dan een goed beeld krijgen van de interesse.

Mocht je alvast meer willen weten over de aanbieder ‘Onze Auto’ kijk dan alvast op hun site:  https://www.onzeauto.com

Heb je hierover nog vragen? Laat het ons weten! 

Ook als je een idee of suggestie hebt hoe in de nabije toekomst een doorstart succesvol kan worden. We houden ons aanbevolen.

We zien jullie reacties graag tegemoet.  

Alvast hartelijk dank!
Met vriendelijke groet,
Mede namens de initiatiefnemers  Rob, Paul, Hannah, Joran
Sander Hoogewoning

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.