Gladheidbestrijding door gemeente Goes.

0
82

Bericht van de gemeente Goes:

Het wordt steeds weer kouder buiten. De gemeente Goes vindt het belangrijk dat iedereen veilig over straat kan, ook wanneer het gesneeuwd of gevroren heeft. Daarom staan onze medewerkers in de winterperiode dag en nacht klaar om bij (opkomende) gladheid op wegen en fietspaden te strooien.

Het is helaas onmogelijk om heel Goes sneeuwvrij te maken en te houden en om overal de gladheid te bestrijden. We moeten prioriteiten stellen, waarbij milieu en verkeersveiligheid voorop staan. De gemeente spant zich in om gladheid op de primaire routes zoals hoofdwegen, routes voor openbaar vervoer en doorgaande fietspaden te bestrijden. Het is altijd extra opletten wanneer u met vorst de deur uit gaat. Of u nu loopt, fietst of met de auto bent.

Daarnaast vragen we iedereen om zijn of haar steentje bij te dragen door in ieder geval de stoep rondom of langs de eigen woning goed begaanbaar te houden. Samen houden we Goes veilig.

Website en/of een melding doen De actuele strooiroutes kunt u bekijken op www.goes.nl/strooiroutes. Hier kunt u per straat bekijken of er deze winter gestrooid wordt. Wilt u iets melden over een situatie buiten? Dit kan via Fixi. U kunt de app Fixi downloaden op uw telefoon of een melding maken via de website: Melding openbare ruimte (Fixi) | Gemeente Goes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.