Optimist on Tour bij de WSVW

0
78

Optimist on Tour in Wolphaartsdijk

Zijn jullie klaar voor een spannend avontuur op het water? Kom dan zaterdag 29 juni a.s. naar ‘Optimist on Tour’ en maak kennis met het zeilen in een Optimist! Op deze speciale zaterdag nodigen we alle kinderen uit de omgeving uit voor een onvergetelijke dag vol plezier, leren en nieuwe ervaringen te beleven. 

Wat is ‘Optimist on Tour’? ‘Optimist on Tour’ is een geweldige kans voor kinderen van 7 t/m 12 jaar om op een speelse en veilige manier de basis van het zeilen te leren in een Optimist, een klein zeilbootje speciaal ontworpen voor jonge zeilers. Onder begeleiding van ervaren instructeurs ontdekken de kinderen de magie van wind en water. 

Wat neem je mee? 

 • AANTREKKEN
  • Sportieve broek 
  • T-shirt 
  • Gympen (worden nat)  
 • MEENEMEN
  • Warme trui 
  • Regenkleding 
  • Zonnebrand 
  • Pet 
  • Handdoek 
  • Extra set droge kleding 

Kom en beleef een dag vol avontuur, leren en plezier met ‘Optimist on Tour’ – een dag om nooit te vergeten! 


Bij vragen kunt u contact opnemen met jeugd@wsvw.com 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.