Deelauto

Laatste Nieuws:

Publicatie 31 juli 2021:

We zijn blij dat in afgelopen maanden weer meer inwoners konden ervaren hoe fijn het is om flexibel over een deelauto te beschikken. En daarbij is ook het gebruik eenvoudig: reserveren gaat via een app (GoodMoovs) en je telefoon werkt als sleutel. Je betaalt alleen voor het gebruik. Vanaf juli staat er bij zowel Griffioen als bij de voetbalvereniging een deelauto. Zo wordt het voor onze inwoners nog makkelijker om de deelauto te pakken.

Op 10 juni jl. is de laadpaal op de Griffioen geplaatst door Agrisnellaad. Aan deze laadpaal kunnen twee (deel)auto’s opladen. Het rechter parkeervak is voor de deelauto, het linker parkeervak voor een gastlader, zoals een bewoner of een gast van de Griffioen. De gemeente Goes plaatst binnenkort een deelauto verkeersbord bij de laadpaal die dit duidelijk aangeeft.

Komende maanden laten we graag ook andere inwoners het gemak van de deelauto ervaren. Tijdens de fietsrommelroute op zaterdag 24 juli waren we aanwezig met de deelauto bij de Griffioen om belangstellenden meer te vertellen over de deelauto en het gebruik. Ook was het dan mogelijk een proefritje te maken.

Heb jij al eens nagedacht of een deelauto voor jou interessant kan zijn?

  • Rij je minder dan 5000 km per jaar in je (2e) auto? Een deelauto kan dan voordeliger zijn.
  • Een avondje stappen met je vrienden? Het is goedkoper dan een taxi. Wel afspreken wie de BOB is.
  • Even een extra auto nodig? Dan hoef je je vrienden of buren niet meer lastig te vallen.

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie kun je vinden op https://www.duurzame-mobiliteit-zeeland.nl/Namens de dorpsvereniging,

Rob, Paul, Hannah, Sander

Publicatie 6 maart 2021:

Sinds begin februari zijn er twee elektrische deelauto’s, Peugeot e-208, beschikbaar op locatie van de Voetbalvereniging. In de eerste maand hebben 8 gebruikers samen zo’n 750 km gereden. Volgens Mathijs van Rumste, werkzaam voor de Stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland, is dat een heel mooie start. “We hopen uiteraard dat meer inwoners de deelauto gaan ontdekken. Zeker voor als je af en toe een (extra) auto nodig hebt, maar geen een eigen (tweede) auto hebt, is een deelauto heel handig. En het wordt nog makkelijker als we één van de auto’s bij de Griffioen plaatsen. Daar wachten we nog op realisatie van de laadvoorziening.” Hij nodigt de inwoners van harte uit om een keer een proefrit te maken: “Je kunt het beste zelf ervaren hoe prettig de auto rijdt.” 

En hoe rijdt de deelauto? 
Iemand die dat weet is Rob Schuit. Hij is ambassadeur en één van de eerste gebruikers en maakt nieuwe gebruikers wegwijs bij hun eerste rit. “In het begin is het even wennen dat koppelen en schakelen niet nodig is, maar dat went snel. De auto ligt goed op de weg en stuurt heel direct. Hij is ook stil en trekt vrij snel op. En rijden met een automaat is een stuk relaxter dan schakelen hè.” 

En het rijbereik dan? Kom je niet halverwege ergens stil te staan? 
Met een volle accu kun je tenminste 250 km rijden. Dat zijn heel wat ritjes heen en weer naar Goes. Het laden gaat vlot, dus je kunt vaak met een volle accu vertrekken; voor een lege accu hoef je daarom niet snel bang te zijn. En als je een lange rit gaat maken, kun je onderweg bij elk openbaar station snelladen (22KW).

En de praktisch zaken, zoals aanmelden, reserveren en betalen?
De eerste stap is je aanmelden (incl. copie van je rijbewijs) via de website van de stichting (https://www.duurzame-mobiliteit-zeeland.nl/aanmelden). Per mail ontvang je dan je gebruikersnaam en een link voor het instellen van je wachtwoord voor het online platform GoodMoovs. Daar log je in en kun je een deelauto reserveren. De kosten worden verrekend met je prepaid tegoed of via een maandelijks abonnement (eigen keuze). Met de app op je telefoon maak je de auto open en sluit je m weer af. 

Verdere instructies vind je in de auto en ook online. En als er onverwacht iets gebeurt dat je niet zelf kan oplossen, dan is er dag en nacht assistentie te bereiken.

Wil je meer weten of ben je klaar voor je eerste rit? Een van onze ambassadeurs vertelt je er graag meer over of kijk op  https://www.duurzame-mobiliteit-zeeland.nl/hoe-werkt-het 

Mede namens de dorpsvereniging,
Rob, Paul, Marjo, Hannah en Sander

Publicatie 10 februari 2021

Per 3 februari 2 deelauto’s beschikbaar !!

Beste dorpsgenoten, het is ons gelukt!!

Sinds 3 februari zijn twee deelauto’s voor jullie beschikbaar. Beide auto’s staan op de nieuwe parkeerplaatsen van de voetbalvereniging. Locatie Griffioen volgt later, zodra de laadvoorziening gerealiseerd is. Een van de twee auto’s komt dan daar te staan. Zeker nu het buiten nog koud is, valt het niet mee om te fietsen of te brommen. Een (extra) auto is dan wel zo fijn!

Je kunt je aanmelden als gebruiker via https://www.duurzame-mobiliteit-zeeland.nl/aanmelden.
Bij het inschrijven kun je aangeven of je kiest voor ‘prepaid’ of voor een abonnement.* Houdt er rekening mee dat er één werkdag doorlooptijd nodig is om je rijbewijs en rekeningnummer te valideren. Na registratie kun je heel eenvoudig (via de GoodMoovs app) een van de deelauto’s reserveren. Niet alleen in Wolphaartsdijk, maar ook op andere locaties in Zeeland.

Voor je eerste rit krijg je praktijkuitleg, op locatie of telefonisch. Instructies zijn ook te vinden in de auto zelf, evenals op de website:  https://www.duurzame-mobiliteit-zeeland.nl/. Je kunt desgewenst een gratis proefrit (max 1 uur) aanvragen of afspreken dat er iemand de eerste rit met je meerijdt. Vanzelfsprekend dien je bij het rijden in de deelauto (met of zonder meerijders) de voorzorgsmaatregelen tegen COVID na te leven (zie instructies bij het reserveren en in de auto). Zo kun je met vertrouwen de weg op.

We hopen dat jullie veel plezier beleven aan de deelauto’s.
Heb je nog vragen of een goede (verbeter)suggestie? Laat het ons weten!
Samen maken we de deelauto tot een succes!
Deel dit bericht gerust met familie, vrienden en kennissen.

Mede namens de dorpsvereniging,
Rob, Paul, Marjo, Hannah en Sander

*N.B. Prepaid geeft de meeste flexibiliteit en je hoeft pas op te waarderen vlak voor je gaat rijden.
Bij een abonnement betaal je een lager tarief. Bovendien krijg je in de eerste drie maanden een introductiekorting van €30,- op de abonnementsprijs, deze introductiekorting is alleen geldig voor abonnementen met een startdatum voor 31 maart 2021. Je kunt ook starten met prepaid en later een abonnement afsluiten, als je wilt. Meer informatie over prepaid rijden of abonnementen is te vinden op de website: https://www.duurzame-mobiliteit-zeeland.nl/hoe-werkt-het

Publicatie 10 januari 2021:

Twee deelauto’s in Wolphaartsdijk

Je kunt het maar één keer goed doen. Daarom krijgt Wolphaartsdijk vanaf 1 februari niet één, maar twee elektrische deelauto’s. Die komen voorlopig allebei te staan aan de gloednieuwe laadpalen bij de voetbalvelden, die deze week worden geïnstalleerd zodat iedereen daar gebruik van kan maken.

Initiatiefnemers Hannah Twigt en Sander Hoogewoning pakken bewust uit met twee deelauto’s. ,,Misgrijpen doe je maar één keer. En dat willen we voorkomen. Reden dat we met twee deelauto’s starten. Zo proberen we het succes te vergroten.”

De elektrische deelauto’s komen in eerste instantie op de parkeerplaats van de voetbalvelden van vv Wolfaartsdijk, aan de Sportweg te staan. Deze week wordt daar de laatste hand gelegd aan de installatie van laadpaal, laat Joran de Witte namens de voetbalclub weten. Als de gemeente Goes groen licht heeft gegeven voor een laadpunt bij De Griffioen, het voormalige gemeentehuis in Wolphaartsdijk, verhuist één van de twee elektrische auto’s naar die plek. Goes is subsidieverstrekker van de proef die een jaar duurt. Bij succes kunnen de deelauto’s blijven.

Zonne-energie
Hoe je een deelauto reserveert en wat het kost, kun je terugvinden op de website van Stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland. Met die stichting zijn Twigt en Hoogewoning ruim twee jaar geleden het project gestart. Zo konden dorpsbewoners dit voorjaar voor het eerst kennismaken met de deelauto.

Met de komst van de deelauto en de laadpalen bij het sportpark, kan iedereen met een elektrische auto gebruikmaken van het snellaadpunt. Laden kost 35 cent per kilowatt. Een deel daarvan gaat naar de voetbalclub, dat de stroomt opwekt met zonne-energie.

Publicatie 2 januari 2021:

Graag informeren we jullie over de laatste ontwikkelingen van de deelauto’s.  We zijn blij om aan te kunnen kondigen dat vanaf half januari 2021 de deelauto’s beschikbaar zijn op de nieuwe parkeerplaatsen van de Voetbalvereniging. Locatie Griffioen volgt later, zodra de laadvoorziening daar gerealiseerd is. Een start was in oktober voorzien. De doorlooptijd voor de vergunningverlening en het realiseren van de laadpalen nam echter meer tijd in beslag. 

Voor alle inwoners en ondernemers van Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge is het nu mogelijk om naar behoefte over een auto te beschikken zonder de sores van belastingen, onderhoud en reparatie. Kortom, alleen betalen voor gebruik en niet voor het bezit en meer vrijheid en flexibiliteit in vervoer. Je kunt je nu al aanmelden als gebruiker: https://www.duurzame-mobiliteit-zeeland.nl/aanmelden Na aanmelding kun je een deelauto op verschillende locaties in Zeeland reserveren, dus niet alleen in Wolphaartsdijk. 

Het is handig die administratieve handelingen alvast te doen, zodat je de deelauto direct kunt gebruiken als die er is. Bij het inschrijven kun je aangeven of je kiest voor ‘prepaid’ of voor een abonnement. Prepaid geeft de meeste flexibiliteit en je hoeft pas op te waarderen vlak voor je gaat rijden. Bij een abonnement betaal je een lager tarief. Bovendien krijg je in de eerste drie maanden een introductiekorting van €30,- op de abonnementsprijs, deze introductiekorting is alleen geldig voor abonnementen met een startdatum voor 31 maart 2021. Je kunt ook starten met prepaid en later een abonnement afsluiten, als je wilt. Meer informatie over prepaid rijden of abonnementen is te vinden op de website: https://www.duurzame-mobiliteit-zeeland.nl/hoe-werkt-het

Voor de eerste kennismaking met de deelauto kun je een gratis proefrit (max 1 uur) en praktijkuitleg of telefonische instructie aanvragen voordat je gaat rijden of om je op weg te helpen als je bij de auto staat via info@duurzame-mobiliteit-zeeland.nl. Op deze manier kan een van ons erbij zijn om het een en ander toe te lichten en te demonstreren. Het is desgewenst ook mogelijk om af te spreken dat er iemand de eerste rit met je meerijdt.

Vanzelfsprekend dien je bij het rijden in de deelauto (met of zonder meerijders) de voorzorgsmaatregelen tegen COVID na te leven. Instructies daarvoor zijn te vinden in GoodMoovs tijdens het maken van een reservering. Daarnaast zit er een sticker in de deelauto met een instructie.

Wil je meer weten? Heb je een goede suggestie? Laat het ons weten! Samen maken we de deelauto tot een succes! Voel je vrij om dit bericht met familie, vrienden en kennissen te delen, voor wie een deelauto interessant kan zijn.

Mede namens de dorpsvereniging,
Rob, Paul, Marjo, Hannah en Sander

Geduld is een schone zaak: Autodelen in januari 2021

Beste mensen,

Het is even geleden dat we jullie informeerden over de ontwikkelingen van de deelauto’s. In deze mail de laatste stand van zaken. Eerder hadden we een start in oktober voorzien, maar dat bleek niet haalbaar. De mooie auto’s zijn er al wel, maar de doorlooptijd voor de vergunningverlening en het realiseren van de laadvoorzieningen neemt iets meer tijd in beslag. De deelauto’s komen op twee verschillende locaties te staan: de een bij de Griffioen, de ander bij de voetbalvereniging. De beste verwachting is nu dat de laadvoorziening half januari 2021 gereed is (in elk geval op locatie Griffioen) en we vanaf dat moment de deelauto’s kunnen gebruiken.

Dan is het voor alle inwoners en ondernemers van Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge mogelijk om naar behoefte over een auto te beschikken zonder de sores van belastingen, onderhoud en reparatie. Kortom, alleen betalen voor gebruik en niet voor het bezit en meer vrijheid en flexibiliteit in vervoer. Je kunt je nu al aanmelden als gebruiker: https://www.duurzame-mobiliteit-zeeland.nl/aanmelden Na aanmelding kun je een deelauto op verschillende locaties in Zeeland reserveren, dus niet alleen in Wolphaartsdijk.

Het is handig die administratieve handelingen alvast te doen, zodat je de deelauto direct kunt gebruiken als die er is. Bij het inschrijven kun je aangeven of je kiest voor ‘prepaid’ of voor een abonnement. Prepaid geeft de meeste flexibiliteit en je hoeft pas op te waarderen vlak voor je gaat rijden. Bij een abonnement betaal je een lager tarief. Bovendien krijg je in de eerste drie maanden een introductiekorting van €30,- op de abonnementsprijs, deze introductiekorting is alleen geldig voor abonnementen met een startdatum voor 31 maart 2021. Je kunt ook starten met prepaid en later een abonnement afsluiten, als je wilt. Meer informatie over prepaid rijden of abonnementen is te vinden op de website: https://www.duurzame-mobiliteit-zeeland.nl/hoe-werkt-het

Voor de eerste kennismaking met de deelauto kun je een gratis proefrit (max 1 uur) en praktijkuitleg of telefonische instructie aanvragen voordat je gaat rijden of om je op weg te helpen als je bij de auto staat via info@duurzame-mobiliteit-zeeland.nl. Op deze manier kan een van ons erbij zijn om het een en ander toe te lichten en te demonstreren. Het is desgewenst ook mogelijk om af te spreken dat er iemand de eerste rit met je meerijdt.

Vanzelfsprekend dien je bij het rijden in de deelauto (met of zonder meerijders) de voorzorgsmaatregelen tegen COVID na te leven. Instructies daarvoor zijn te vinden in GoodMoovs tijdens het maken van een reservering. Daarnaast zit er een sticker in de deelauto met een instructie.

Wil je meer weten? Heb je een goede suggestie? Laat het ons weten! Samen maken we de deelauto tot een succes! Voel je vrij om dit bericht met familie, vrienden en kennissen te delen, waarvoor een deelauto interessant kan zijn.

Mede namens de dorpsvereniging,
Rob, Paul, Marjo, Hannah en Sander

Informatie van eerder dit jaar:

Hieronder vind je de informatie over de 2 nieuwe deelauto’s die beschikbaar komen vanaf oktober 2020.
(Gepubliceerd 9 sept. 2020)

Publicatie 7 mei 2020

DEELAUTO nu beschikbaar t/m 24 mei.

Beste mensen,

De deelauto staat sinds twee weken op Oostkerkestraat 13. Behalve via mail en facebook, is dit ook door de PZC onder de aandacht gebracht: https://www.pzc.nl/bevelanden/inwoners-wolphaartsdijk-kunnen-de-komende-weken-kennismaken-met-de-deelauto~a30f068a/

Een mooie kans voor eenieder om te ervaren hoe het praktisch werkt en vertrouwd te raken met de auto. Inmiddels hebben enkele inwoners zich als rijder aangemeld bij GoodMoovs, de app op hun telefoon gezet en een proefritje gemaakt. In overleg met de Stichting duurzame mobiliteit Zeeland is besloten de auto t/m zondag 24 mei beschikbaar te stellen. Dus twee weken langer. Zo kunnen meer inwoners kennis maken met de deelauto.

Dus grijp die kans! Het eerste uur rijden is bovendien gratis! We helpen je graag op weg. Het stappenplan om te gaan rijden, hebben we weer bijgevoegd. Als je het prettig vindt, kan een van ons erbij zijn (op gepaste afstand) voor nadere uitleg.

Zelf (Sander) heb ik me van de week aangemeld op de website van GoodMoovs: https://www.goodmoovs.net

Ik kreeg netjes een bevestiging per mail en mijn account werd geactiveerd. Na verificatie van mijn bankrekeningnummer (transactie € 0,01) en rijbewijs (kopie gemaild) was ik klaar voor een reservering. Gistermiddag heb ik mijn eerste rit gereden😁. Op mijn telefoon naar de app (eerst bluetooth en ‘ locatiegegevens delen’  aan) en de auto ontgrendeld. Op de instructiekaarten in de auto stond duidelijk wat te doen. Even de tijd genomen om alles goed te bekijken en in te stellen en even wat contactoppervlakken met een doekje schoon te maken (voorzorgsmaatregelen corona). Nu was ik er klaar voor. De assistentie bij uitrijden en inparkeren (schermpje in auto) is prettig. Dat heb ik in mijn eigen auto niet. De auto rijdt licht en stil. Had nog niet eerder in een automaat gereden, maar dat wende heel snel. Kortom, het is me goed bevallen. Ik weet nu hoe het werkt en dat maakt het ook makkelijker om de auto een volgende keer weer te gebruiken.

We wensen jullie ook veel succes met de eerste kennismaking. En we zijn zeer benieuwd naar jullie ervaringen!

Ook suggesties voor verbetering zijn uiteraard van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Sander en Hannah
namens de dorpsvereniging

en Nienke Dekkers-Bijlsma
namens de Stichting Duurzame Mobiliteit ZeelandPublicatie 20 april 2020

De deelauto van Wolphaartsdijk.

Beste inwoners van Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge,

Na onze update hebben we meer goed nieuws!

Een deelauto is nu tijdelijk al beschikbaar t/m zondag 10 mei!

Vanwege de maatregelen tegen corona, staan deelauto’s van het E-mobility Park in Vlissingen ongebruikt aan de kant. Dat is zonde, dachten we. Stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland stelt daarom een van deze auto’s tijdelijk beschikbaar voor Wolphaartsdijk. Het is een zwarte Nissan Leaf – met op de zijkant het logo van het E-Mobility Park. Deze staat op de parkeerplaats van Oostkerkestraat nr 13. Dat is schuin aan overzijde van de Griffioen.

Kortom, een mooie gelegenheid voor eenieder om de deelauto uit te proberen. Zo kun je een beetje wennen aan het reserveren en het gebruik. En de eerste proefrit (max. 1 uur) is gratis! Hieronder leggen we uit wat er voor nodig is om te kunnen rijden en waarmee je rekening moet houden.

Voordat je kunt rijden

Allereerst zul je je via de website van GoodMoovs moeten aanmelden als rijder. Hoe dat gaat, kun je lezen in de bijlage ‘in 5 stappen op weg’ . Daarin staat ook wie je kan benaderen als je vragen hebt, of als je ergens tegen aan loopt. Als registreren en koppelen aan je rijbewijs gelukt is en je hebt de app van GoodMoovs op je telefoon, dan kun je de auto reserveren. Voordat je je rit gaat inplannen, willen we je vragen om een van onze lokale contactpersonen te benaderen. Zij helpen je graag met uitleg over het praktisch gebruik en enkele aandachtspunten. Hun contactgegevens vind je in de bijlage. Daarnaast hebben we als bijlagen toegevoegd: een instructiekaart voor de auto en een instructiekaart voor het laden onderweg. Deze instructiekaarten liggen uiteraard ook in de auto.

Waarmee moet je rekening houden?
•             Als je wilt rijden, is aan te raden uiterlijk een dag van te voren alle praktische zaken te regelen; het verwerken van je informatie door GoodMoovs kan enkele uren duren;
•             De deelauto is een automaat. Voor de schakelaars onder ons: linkerbeen hoef je niet te gebruiken ;))
•             Je eerste rit is gratis (max 1 uur?); de tarieven voor een volgende rit vind je op website van het E-Mobility Park
•             Er is geen leeftijdsbeperking. Iedereen met een rijbewijs die zich heeft aangemeld mag rijden;
•             Je mag alleen zelf rijden, het is niet toegestaan om iemand anders te laten rijden onder jouw account (anders ben je niet verzekerd…)
•             De auto is all risk verzekerd, ook de inzittenden; wel is er een eigen risico van € 300,- in geval van schade
•             Hou er rekening mee dat je ca 5-10 min nodig hebt voordat je kunt rijden om: de kabel te ontkoppelen, de auto te checken op eventuele schade, de stoel en spiegels in te stellen, de rit te activeren en eventueel je bestemming in te voeren.

Voorzorgsmaatregelen ivm corona-virus

Om de deelauto te  kunnen gebruiken in deze periode, zijn enkele aanvullende afspraken nodig. Graag vooraf even contact opnemen met Marjo of Paul. Zij kunnen je daar meer over vertellen:
•             er zit tenminste 2 uur pauze na het gebruik van de deelauto
•             voordat je gaat rijden en na afloop van je rit, maak je met een doekje enkele contactoppervlakken schoon en ontsmet je je handen
•             houdt je verder aan de afspraken zoals die door de regering zijn afgekondigd!

Heb je na bovenstaande nog vragen? Laat het ons weten? We wensen jullie alvast heel veel succes en plezier met je eerste proefrit.

We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen. Deel die gerust met ons via Facebook of via de e-mail. Zo werken we samen aan een succesvolle kennismaking met de deelauto!

Met vriendelijke groet,

Sander en Hannah
namens de dorpsvereniging

en Nienke Dekkers-Bijlsma
namens de Stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland

Je vindt daar de volgende instructies:

*Deelauto – In 5 stappen op weg
*Instructiekaart Nissan SZ-619-F
*Instructiekaart Laden Onderweg

Beste mensen,

Graag houden we jullie op de hoogte van de voorbereiding op de introductie van deelauto’s in Wolphaartsdijk. Hieronder puntsgewijs de laatste ontwikkelingen:

•          we hopen in september te kunnen starten. Dat zal gebeuren vanaf locatie de Griffioen. In het begin staat er één auto en bij toenemend gebruik komt er een tweede bij. Vanwege het coronavirus worden de auto’s enkele maanden later geleverd. De start in september is uiteraard onder voorbehoud van tijdige levering van de auto’s.

•          er hebben zich drie dorpsgenoten aangemeld als lokale aanspreekpunten: Paul Jongejan, Rob Schuit en Marjo Hamelink. Zij willen ons allen graag helpen bij het praktische gebruik (Paul en Rob) en bij het vertrouwd raken met de deelauto (Marjo). Daar zijn we echt super blij mee!

•          we gaan verder met de Stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland (SDMZ); uit gesprekken met de heer Vermeulen is duidelijk geworden dat samenwerking onvoldoende kansrijk lijkt. Desondanks hebben we er alle vertrouwen in dat we samen met de stichting SDMZ en met steun vanuit provincie Zeeland en gemeente Goes deelauto’s in Wolphaartsdijk mogelijk gaan maken.

•          de voetbalvereniging overweegt om de laadpaal aan te schaffen, te laten plaatsen bij de Griffioen en die vervolgens zelf te exploiteren. Mocht dat gaan lukken, dan houden we de opbrengst van het opladen van de deelauto’s ‘in het dorp’.

Kortom, we zijn klaar voor een succesvolle introductie van de deelauto.

Tegelijkertijd zullen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen in Nederland op de voet moeten volgen, om te bepalen hoe en wanneer we jullie kennis kunnen laten maken met de deelauto. 

Een nieuwe update volgt, zodra we meer weten.

Dus houd de mail en website van de dorpsvereniging in de gaten, of volg ons via facebook:  https://www.facebook.com/Deelauto-Wolphaartsdijk-102628811320552/

Heb je tussentijds vragen of suggesties? We horen ze graag!

Met vriendelijke groet,
Hannah en Sander
Namens de dorpsvereniging