Regionaal Nieuws

Vaste recreanten Stelleplas blij met aanpak illegale bewoners | Sun, 18 Aug 2019 20:39
HEINKENSZAND - ,,Er kan niet genoeg worden gecontroleerd op camping Stelleplas.” Dat zegt Willem Joosse uit Vlissingen. Als vaste recreant op het park in Heinkenszand vindt hij het fijn dat de gemeente Borsele sinds dit jaar streng optreedt tegen illegale bewoning en arbeidsmigranten. ,,We willen hier geen camping Oranje.”
Lees verder

Landingsterrein Baarland overspoeld met bezoekers Highland Games | Sun, 18 Aug 2019 17:45
BAARLAND - De Highland Games by the Sea trokken zondagmiddag vele duizenden bezoekers. Vanuit alle hoeken van Zeeland kwamen belangstellenden naar Baarland om te kijken naar de sterke mannen en vrouwen.
Lees verder

Man aangehouden na vechtpartij in Goes | Sun, 18 Aug 2019 12:10
GOES - Een 33-jarige man is zaterdagavond aangehouden op verdenking van bedreiging en vernieling na een vechtpartij op de Klaphekkeweg in Goes. De aangehouden man raakte bij het gevecht ook zelf gewond.
Lees verder

Mosseldag maakt van Yerseke een drukbezocht multicultureel centrum | Sun, 18 Aug 2019 09:06
YERSEKE - Duizenden mosselliefhebbers trokken zaterdag weer naar Yerseke. Tijdens de jaarlijkse Mosseldag veranderde het Bevelandse vissersdorp voor één dag weer in een multicultureel mosselfestijn.
Lees verder

Zeeuwse mosseldag in Hong Kong, zelfs het weer lijkt op Yerseke | Sun, 18 Aug 2019 07:50
HONG KONG - Met meer dan duizend deelnemers is zaterdag in de Hong Kong Yacht Club de grootste Zeeuwse mosselmaaltijd buiten Nederland georganiseerd. Dat gebeurde op de dag dat de Mosseldag in Yerseke duizenden bezoekers trok, onder wie een flink aantal Aziaten.
Lees verder