Regionaal Nieuws

Skater gewond na aanrijding met auto in Kruiningen | Sat, 02 Jul 2022 13:04
KRUININGEN - Een skater is vanmorgen gewond geraakt door een aanrijding met een auto op de Sluisweg bij Kruiningen. Het slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis.
Lees verder

Van Sabben krabbelt op na verwoestende brand: ‘Zelfs de simpelste steeksleutel moesten we opnieuw kopen’ | Sat, 02 Jul 2022 12:21
EINDEWEGE - Een bijna kale vlakte is het terrein van aannemingsbedrijf Van Sabben inmiddels. Maar dat is altijd nog beter dan hoe het tot twee weken geleden was: een afgebrande, half ingestorte loods bepaalde toen het beeld.
Lees verder

Komen er huizen of wordt het speelnatuur langs De Valle? Na de zomer komt er duidelijkheid | Sat, 02 Jul 2022 08:39
COLIJNSPLAAT - Krijgt Colijnsplaat koophuizen of speelnatuur langs De Valle? Huizen is nu het voorstel, maar voorstanders van (speel-) natuur proberen dat nog te veranderen.
Lees verder

Straks alleen nog maar gezond eten in ziekenhuis Adrz | Sat, 02 Jul 2022 06:30
Een broodje kroket eten of van een softijsje genieten, kan nog steeds in het Adrz Goes, maar het ziekenhuis stapt meer en meer over op gezond eten.
Lees verder

Bedrijven vrezen verkeerschaos als Zanddijk bij Yerseke op de schop gaat | Fri, 01 Jul 2022 20:22
YERSEKE - Zijn fietsers wel veilig als de Zanddijk in Yerseke op de schop gaat en (vracht)verkeer over een calamiteitenroute zijn weg moet vinden? Bedrijven vrezen chaos. En moet er niet nog een vierde fietstunneltje bij op de rotonde Wulk bij Olzendepolder?
Lees verder