Regionaal Nieuws

Nieuw Aziatisch restaurant in Goes gaat de hoogte in | Mon, 17 Jun 2019 20:45
GOES - Het duurde lang voor de bouw begon, maar nu gaat het ook hard met het nieuwe Aziatische restaurant aan de rotonde Tienenplein in Goes.
Lees verder

Toekomst Classic Races Wemeldinge mogelijk gered | Mon, 17 Jun 2019 19:30
WEMELDINGE - Het lijkt erop dat de Classic Races in Wemeldinge misschien toch niet voor het laatst hebben plaatsgevonden. Het aftredende bestuur was bang dat er geen opvolging was. Maar inmiddels heeft een flink aantal nieuwe mensen zich aangemeld.
Lees verder

Agrimarkt wil rem op komst van Lidl en uitbreiding Jumbo in Goes | Mon, 17 Jun 2019 18:57
GOES - Plannen voor de bouw van een Lidl aan de Marconistraat in Goes en uitbreiding van de nabijgelegen Jumbo moeten voorlopig worden opgeschort. Dat vindt supermarkt Agrimarkt.
Lees verder

Goese dierenarts heeft nog maar één concurrent voor een plek bij wereldberoemde Dr. Pol | Mon, 17 Jun 2019 17:11
GOES - Marten van den Boomgaard is overweldigd door alle aandacht die hij krijgt door het tv-programma In de voetsporen van Dr. Pol? Aan het einde van de vijfdelige serie zal blijken of de Goese dierenarts het team van Dr. Pol in Amerika mag gaan versterken. Hij heeft maar één concurrent. Vanavond is de tweede aflevering te zien op RTL4.
Lees verder

Politie valt grootscheeps binnen bij autogarage in Goes | Mon, 17 Jun 2019 16:45
GOES - De politie is maandagmiddag grootscheeps binnengevallen bij autogarage ZRM auto's aan de Livingstoneweg in Goes.
Lees verder

Automotions Goes draagt deel activiteiten over aan Van Mossel Automotive Groep | Mon, 17 Jun 2019 16:29
GOES - Automotions in Goes draagt een deel van de activiteiten over aan Van Mossel Automotive Groep in Waalwijk. Het gaat om de merkclusters Ford en Opel. Ook de bedrijven ZuidWest Lease, Automotions Lease, Kyoto Lease en Automotions Rent gaan verder onder de vlag van Van Mossel.
Lees verder

Medewerker zwaargewond bij bedrijfsongeval op schip in Rilland | Mon, 17 Jun 2019 14:34
RILLAND - Bij een bedrijfsongeval op een schip bij Rilland is maandagmiddag een persoon zwaargewond geraakt. Het slachtoffer zat rond 15:25 uur klem met zijn been en raakte zwaargewond.
Lees verder

‘Leg camperpark aan op leeg parkeerterrein achter Omnium in Goes’ | Mon, 17 Jun 2019 12:48
GOES - ‘Leg camperplaatsen aan op het vrijwel altijd lege parkeerterrein aan de achterzijde van sport- en recreatiecentrum Omnium in Goes!’ Die oproep doet Martin Slingenberg aan de gemeenteraad van Goes.
Lees verder

Snelheid op Stormvloedkering en Veerse Gatdam terug naar 80 per uur | Mon, 17 Jun 2019 12:45
VROUWENPOLDER - De snelheid op het complete Zeeuwse deel van de N57 gaat later dit jaar naar tachtig kilometer per uur. Ook komt er een inhaalverbod. Dat betekent dat ook op de Stormvloedkering en de Veerse Gatdam straks de snelheid omlaag gaat: daar mogen automobilisten nu nog honderd rijden.
Lees verder

Zeven Zeeuwse bruggen dicht voor zwaar verkeer | Mon, 17 Jun 2019 12:03
MIDDELBURG - Waterschap Scheldestromen weert zo snel mogelijk zwaar verkeer op zeven bruggen. Onderzoek heeft uitgewezen dat ze mogelijk niet meer sterk genoeg zijn om zware voertuigen te blijven dragen.
Lees verder

Deel Wissenkerke zonder stroom door brand in stroomkast | Mon, 17 Jun 2019 09:33
WISSENKERKE - In een stroomkast van Enduris aan de Weststraat is Wissenkerke heeft vanochtend brand gewoed. Door de brand is de 10 kV stroomkabel stuk en is er op dit moment geen stroom in een groot gedeelte van Wissenkerke.
Lees verder