Nieuws over deze website van de dorpsvereniging VGW.

0
357

Nu de website https://wolphaartsdijk.com weer al een tijdje bestaat gaan ook steeds meer dorpsgenoten deze website ontdekken. Het bezoek neemt flink toe. Daar zijn we natuurlijk als bestuur van de dorpsvereniging ontzettend blij mee. Maar natuurlijk kan het nog beter! De website is niet alleen voor nieuws en wetenswaardigheden van de dorpsvereniging, maar ook voor activiteiten en evenementen van geheel Wolphaartsdijk en Oud Sabbinge.

Sinds de lancering van de website zijn er uiteraard al enkele verbeteringen aangebracht. Zo is onlangs nog een kopje “Agenda” toegevoegd. Wanneer je hierop klikt kom je rechtstreeks bij de activiteiten voor de komende maanden zoals deze ook in De Schalm worden vermeld. Ook de meest recente uitgaven van De Schalm zijn op de website digitaal te lezen.

We proberen de website zo actueel mogelijk te houden. Daarbij is wat hulp van de mensen uit het dorp onmisbaar. Zo vragen we ook de verenigingen en organisatoren van evenementen de nodige informatie daarvoor aan ons door te sturen zodat we daarvan melding kunnen maken op de website.
Hiervoor is onlangs een speciaal mailadres geopend, nl. website@wolphaartsdijk.com.
Op dit adres kunnen alle aankondigingen van activiteiten en evenementen worden doorgegeven, uiteraard het liefst met foto, Deze kan dan uiteraard ook van een evenement van voorgaande jaren zijn. De tekst het liefst aanleveren in Word en foto’s in jpg of jpeg.

Mochten er vragen zijn met betrekking tot deze website dan kunnen deze ook gestuurd worden aan website@wolphaartsdijk.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.