Nieuw betaalsysteem Regiotaxi.

0
233

De Regiotaxi stapt over naar een digitaal betaalsysteem. Vanaf januari 2020 is het niet meer mogelijk om in de Regiotaxi met contant geld te betalen. U kunt dan nog slechts digitaal contactloos betalen met het pasje van de Regiotaxi. Dit is niet voor iedereen even makkelijk.
Veel senioren bellen het SMWO omdat het niet lukt om zelf het nieuwe betaalsysteem van de Regiotaxi te installeren via de computer. Dit komt doordat sommigen zelf geen Internetbankieren hebben of niemand in hun netwerk hebben die hen hierbij kan helpen.
Er zijn instructies filmpjes beschikbaar over het installeren van het nieuwe betaalsysteem op de website: https://www.regiotaxi-oosterschelde.nl/over-regiotaxi/contactloos-betalen.
Mogelijk komt u na het kijken van de filmpjes niet verder of heeft u geen computer. Mocht dit bij u het geval zijn, schroom dan niet om te bellen naar SMWO medewerker Susannah Koppejan. In overleg kan er een alternatief betaalsysteem aangeboden worden. U kunt hiervoor bellen naar het SMWO op maandag, dinsdag en donderdag tussen 09:00 – 17:00. Hou hierbij uw pasje van de regiotaxi bij de hand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.