Aankomst Sint in Wolphaartsdijk.

0
649

Op zaterdag 25 november is Sinterklaas in de haven van Wolphaartsdijk aangekomen. Zo’n 200 mensen, van 8 weken tot 80 jaar waren samen om de Sint welkom te heten. Namens iedereen mocht voorzitter van de Dorpsvereniging Ad de Wit de Sint als eerste een hand geven. Hierna heeft de Sint met iedereen handen geschud waarna hij doorging naar de Griffioen voor een welkomstfeest. Dank aan de ondernemers van onze dorpen en de vele vrijwilligers die dit mogelijk maakten en Ilse van Loo voor de welkomstvideo.

Voor de video klik op onderstaande link:

https://www.facebook.com/100022449007798/videos/873209590951442/

Foto: Ad de Wit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.