Dorpsboomgaard zoekt coördinator en vrijwilligers

0
311

In maart 2018 is op initiatief- en onder toeziend oog van Natuurmonumenten en Stichting Landschapsbeheer Zeeland door een groep inwoners een dorpsboomgaard achter de Oude Kade aangeplant. Het zijn hoogstamfruitbomen en inwoners mogen daar tijdens het oogstseizoen fruit plukken. Echter een boomgaard moet ook onderhouden worden en na twee jaar is de tijd rijp om hiermee te beginnen. Om het onderhoud in goede banen te leiden zijn wij nu op zoek naar een coördinator die ons op vrijwillige basis wil helpen. Hij of zij kan rekenen op steun en expertise van SLZ en de inzet van de groep inwoners die destijds de boomgaard hebben aangeplant. Maar bij die groep kunnen altijd nieuwe inwoners aansluiten. Graag zelfs.

Heeft u interesse om de coördinatie van het onderhoud van de boomgaard op u te nemen, of wilt u als vrijwilliger meehelpen of heeft u eerst nog vragen hierover dan kunt u contact opnemen met Sjaan Huissoon: tel: 581011 of via e-mail: secretariaat@wolphaartsdijk.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.