Besluitvormingsnotitie gebiedsvisie Veerse Meer Fase 1

0
486

Ondanks de beperkende maatschappelijke context, hebben is in de voorbije twee maanden gezorgd voor een goede afronding van Fase 1 van de Gebiedsvisie Veerse Meer.

In april en mei vonden nog internetconsulten plaats bij de bestuurlijk betrokken maatschappelijke organisaties en bij de leden van betrokken Gemeenteraden, Staten en het Waterschap. Daarin werd hen gevraagd te reageren op de geformuleerde principes en aandachts- en beschermingsgebieden. Deze waren het resultaat van diverse overleg- en publieke participatiebijeenkomsten waar ook u deel van uitmaakte.

De feedback vanuit de beide internetconsultaties treft u op de website Burgerparticipatie Veerse Meer aan, evenals het Besluitvormingsdocument zoals naar Gemeenteraden en Provinciale Staten ter besluitvorming gestuurd. Ook het Waterschap en Rijkswaterstaat worden om instemming gevraagd. Alle overheden zullen het document – volgens huidige planning – ten laatste in juli hebben besproken.

De uitkomst van deze besprekingen en de ontwikkelingen rondom COVID-19 zijn bepalend voor wanneer (dit najaar) precies kan worden gestart met Fase 2.

Link naar de website Burgerparticipatie Veerse Meer:

https://www.wing.nl/burgerparticipatie_veerse_meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.