Recreatievisie Wolphaartsdijk gereed.

0
516

Tussen 24 december 2020 en 24 januari 2021 is door velen naar de gemeente Goes een reactie gestuurd op de conceptvisie recreatiezone Wolphaartsdijk.

De onderwerpen van de reacties waren divers. Zij gingen zowel over het proces als over de inhoud. De meest genoemde onderwerpen zijn: Natuur en landschap, landbouw, infrastructuur, bouwhoogte in de havens, bouwen in de Flanken en reacties op de mogelijke plannen van initiatiefnemers.

De reacties zijn beantwoord in definitieve reactienota. Eerst zijn alle reacties samengevat en gelijksoortige reacties zijn samengevoegd. Daarna zijn deze samengevoegde reacties beantwoord.

Naar aanleiding van de reacties zijn verschillende aanpassingen gemaakt aan de visie. In de reactienota vindt u hiervan een overzicht. De meningen over de invulling van de recreatiezone lopen ver uiteen. Er is gezocht naar een compromis. Het eindresultaat zal hierdoor niet aan alle wensen voldoen, maar voorop staat de zoektocht naar een balans tussen de natuurwaarden in het gebied en de recreatiemogelijkheden.

De visie is op 9 maart vastgesteld door het College van B&W, en wordt ter vaststelling naar de gemeenteraad gestuurd.

De vastgestelde Recreatievisie is gepubliceerd onder https://wolphaartsdijk.com/diversen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.